27.8 C
Lefkoşa
Cuma, Nisan 26, 2024

Şeref Sözü kırıklığı mı bilinmez ama Tolgahan Sayışman’ın dizi kararı sert oldu!

Must Read

 

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, artık televizyon dizilerine kapılarını kapattı. Oyunu, en son sezon başında Show TV’de ekrana gelen ve sadece 4 bölüm süren Şeref Sözü dizisinde yer almıştı. Proje için çok iddialı olan yapım ekibi ve oyuncular, beklemedikleri bir sonla karşılaştı. Tolgahan Sayışman; Sude Zülal Güler ile başrolünde yer aldığı ve Dikili’nin karşısında bir adada çekilen Şeref Meselesi projesine çok inanmıştı.

Ancak beklentiler karşılanmadı, izleyiciler yapıma ilgi göstermedi. Büyük bir prodüksiyon ve emekler de 4 bölümde kaybolup gitti. Şeref Meselesi dizisinin hayal kırıklığı mı bilinmez ama, Tolgahan Sayışman artık televizyon dizilerinde yer almak istemiyor. Hayranlarını bu kararı ile üzen oyuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada artık yapımcı olarak yoluna devam edeceğini söyledi. Han Medya Yapım isimli bir şirket kuran Sayışman, ilk dizi projesi olan Sınır isimli 2 sezonluk mini dizinin de çalışmalarını başlattı. Yapımcı olarak kamera arkasında yer alacağını ifade eden Sayışman, televizyon dizileri sorulunca ileride yapabileceğini ama şimdilik böyle bir niyetinin olmadığını söyledi. Oyuncu, “Bunun arkasından ufaktan hazırlığına başladığımız bir sinema filmi var. Daha çok sinemaya ağırlık vereceğiz” dedi. Bazı projelerin sadece yapımcısı olacağını bazılarında ise hem yapımcı hem de oyuncu olarak yer alacağını anlatan Tolgahan Sayışman, önümüzdeki dönemde daha çok sinemaya ağırlık verecek. “Daha çok yapımcı olacağım” ifadesini net bir şekilde kullanan Sayışman, televizyon dizilerine mesafeli olduğunu şu şekilde anlattı: “Oynamak isteyeceğim iş olmadığı sürece ekranda olmayı düşünmüyorum. Çok iddialı konuşmayı sevmeyen birisiyim. Yarın ne olur biter bilmiyorum. 23 senedir bu sektördeyim. Bir telefon gelir, ret edemezsin. Ancak kolay kolay ekranlarda olmam herhalde.”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Tatar: Egemen eşitliğimiz kabul edilirse müzakerelerin başlama ve başarıya ulaşma şansı artar

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs sorununda müzakere yolu ile bir anlaşmadan yana olduğunu vurgulayarak, Kıbrıs Türk tarafının egemen eşitliğinin kabul...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img